Voor wie?

Vanwege veranderingen betreffende de praktijk is er met ingang van het nieuwe jaar een definitieve aanmeldstop. Er is geen behandelwachttijd. Nadere informatie zie Contact.

Als u het moeilijk heeft met uzelf of met de omgang met anderen, dan kunt daar niet altijd op eigen kracht uitkomen. Persoonlijke hulp van een deskundige eerstelijnspsycholoog kan uitkomst bieden. Er wordt individuele hulp geboden aan volwassenen vanaf 18 jaar en ouderen. De praktijk biedt behandeling, coaching en advies.

NB: Relatietherapie: per 1 maart 2019 is hiervoor een aanmeldstop voor onbepaalde tijd. Raadpleeg svp uw huisarts voor een verwijzing naar een behandelaar die wel beschikbaar is.

In principe kan iedereen bij een eerstelijnspsycholoog terecht voor alle mogelijke psychische problemen, klachten en stoornissen. Ik behandel vaak voorkomende klachten zoals angsten, trauma, depressie, stress- , werkgerelateerde en relationele problemen, rouw, levensfaseproblematiek en zelfbeeldproblemen. Er is door mij specifieke deskundigheid ontwikkeld in diagnostisch onderzoek, op het gebied van verliesverwerking en gestagneerde rouw, arbeidsrelevante problematiek, behandeling van posttraumatische stress, sekscounseling en coaching, persoonlijkheidsstoornissen en loopbaan- en levensfaseproblematiek.

In mijn behandelingen streef ik een betrokken, toegankelijke maar ook een actieve en doelgerichte houding na. Centraal in mijn hulpverlening staan verder kwaliteit, ervaring en effectiviteit.