Actueel:
Per ingang van 9 februari 2021 is er sprake van een aanmeldstop. Dit voor onbepaalde tijd. Raadpleeg uw huisarts bij een verwijzing. ZOMERVAKANTIE: van 10 juli tot en met 6 augustus is de praktijk gesloten. Gedurende die periode ben ik bereikbaar via het volgende. Cliënten die in behandeling zijn kunnen een boodschap of een terugbelverzoek inspreken….0522-243690 – of via de website een mail verzenden. Vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. U wordt binnen 2 dagen teruggebeld. Andere vragen die verzonden of ingesproken worden zullen op 6 of op 10 augustus a.s. behandeld worden.

Contactpersoon

Adres:
Schoolstraat 4
7941 CA MEPPELE-mail: info@psychologiepraktijkvanhout.nl
Tel: 0522 - 243690
Spreekuur op maandag en donderdag (zie info onderaan de pagina)

Contactformulier

E-mail verzenden
(optioneel)

Overige informatie

Overige informatie:

 

 • Nu het coronavirus zich over Nederland verspreidt, zullen meer patiënten en therapeuten face-to-face afspraken (willen) beperken en waar nodig afspraken afzeggen. Psychologiepraktijk van Hout neemt de aanwijzingen van de beroepsvereniging De LVVP – in overeenstemming met de aanwijzingen van het RIVM als uitgangspunt. En ze zijn in afstemming met beleidsafspraken binnen het Medisch Centrum Spectrum.
  Hebt u klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts dan is het advies om thuis te blijven zeker als u recentelijk hebt gereisd van/naar of in contact bent geweest met mensen in (inter)nationale risicogebieden dan wel in contact met mensen bent geweest die besmet zijn.
  Beleid per 26 – 06 – 2021 inzake beheersing verspreiding Coronavirus: onder het motto “Bescherm uzelf, Bescherm de ander” volgen a..u.b en actuele afspraken per 10 augustus naleven ! Voorlopig continueer ik voor de praktijk de huidige afspraak. Die houdt in dat vanaf 10 augustus a.s. u - vooraf elke afspraak een mail ontvangt met het verzoek of u bij de aanvang van de dag van afspraak een telefonisch - of mailbericht bericht verzend of u klachtenvrij bent en de afspraak face-to-face wilt laten doorgaan of telefonisch – dit op dezelfde tijd. Staat er een intakegesprek gepland, dan vindt tijdig vooraf telefonisch contact plaats voor overleg en afstemming over wat wenselijk is. Op deze wijze kan continuïteit van de behandeling doorgang krijgen. Neem bij twijfel contact op met de praktijk voor overleg. Bij verandering van beleid wordt u tijdig geïnformeerd. Met dank voor medewerking in deze.
  Nadere informatie:
  Spectrum Medisch Centrum
  Rijksoverheid.nl
  RIVM
 • - Bereikbaarheid gedurende de vakantieperiode. Informatie betreffende een vakantieperiode kunt u vinden bij ACTUEEL bovenaan deze pagina.

  - Voor cliënten die reeds in behandeling zijn ben ik gedurende de vakantie voor dringende vragen omtrent de behandeling bereikbaar via verzenden van een mailbericht of via de ingesproken boodschap op 0522-243690. U wordt binnen 2 dagen teruggebeld.

  - De praktijk is vrijgevestigd en een zelfstandige praktijk binnen Gezondheidscentrum Spectrum (Schoolstraat 4, Meppel). Via de hoofdingang gaat u direct linksaf, na tien meter ziet u aan de linkerhand de wachtruimte. Ik kom u daar halen.

  - Het centrum is bereikbaar met openbaar vervoer, auto en fiets. Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. Zo mogelijk is de ruimte bereikbaar voor rolstoelgebruikers.
 • Maandag tussen 11.00 – 12.00 uur
  Donderdag tussen 13.15 en 13.45 uur
 • Uit praktische overwegingen worden gesprekken die u niet minimaal 24 uur van tevoren hebt afgezegd in rekening gebracht. Een bericht van verhindering kunt u op elk tijdstip van de dag doorgeven.
 • Er is géén wachttijd gelet op de aanmeldstop.